Usein kysytyt kysymykset

Milloin SantaPark on auki?

Tarkat aukioloajat löydät SantaParkin etusivulta. Järjestämme SantaParkissa myös yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella.

Kuinka varaan lippuni SantaParkiin?

Voit ostaa lippusi joko nettikaupastamme päivää ennen suunniteltua vierailupäivää, tai SantaParkin lipputoimistosta saapuessasi joulupukin kotiluolaan. Voit maksaa meillä seuraavilla maksukorteilla: Visa, Visa Electron,  Mastercard, ja American Express.

En saanut varausvahvistusta sähköpostiini verkkokauppaostoksestani, kuinka toimin?

Valitettavan usein nettikaupasta tehdyn tilauksen varausvahvistus menee roskapostikansioon. Tarkista ensin roskapostikansio ja mikäli et löydä varausvahvistustasi sieltä, ota yhteys asiakaspalveluumme info@santapark.com. 

Kuinka paljon maksaa taksi SantaParkiin?

Taksikyyti Rovaniemen keskustasta maksaa noin 30 euroa.

Voiko santaparkista lainata pyörätuolia?

Kyllä, voit lainata SantaParkissa pyörätuolin käyttöösi vierailun ajaksi. Saat pyörätuolin lainaamisesta lisätietoa SantaParkin lippuluukun tontuilta saapuessasi luolaan.

 

Onko santaparkissa löytötavarapistettä?

Kyllä, keräämme vierailijoidemme unohtamat tavarat talteen päivittäin. Mikäli huomaat vierailusi aikana, että olet hukannut omaisuuttasi, ole ystävällisesti yhteydessä joko Postitoimiston tai lippuluukun tonttuihimme. Vierailusi jälkeen voit olla myös yhteydessä meihin sähköpostin välityksellä osoitteessa elfmail@santapark.com.  

 

Onko santaparkissa lasten rattaita?

Kyllä, meiltä voit myös lainata rattaat käyttöön vierailun ajaksi. Lainasta perimme 30€ panttimaksun.

 

Perhe tapaamassa joulupukkia santaparkissa.

Miten saapua SantaParkiin?

Säilytä varausvahvistuksesi ja näytä se henkilökunnallemme saapuessanne, sillä kaikki pääsyliput tulee vaihtaa rannekkeisiin sisäänpääsyn yhteydessä.

Onko SantaParkissa tiettyinä päivinä erityisen paljon vierailijoita?

Joulukuun alusta aina uuden vuoden vaihteeseen saakka SantaParkissa on tavallista enemmän vierailijoita. Suosittelemme vierailua heti aamusta tai myöhemmin iltapäivästä, mikäli haluat välttää suurimpia ruuhkia. Teemme parhaamme tiedottaaksemme mahdollisista erityisen kiireisistä päivistä nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme.

Onko SantaParkissa kylmä?

SantaPark on täysin sisätila, joten tavanomaiset päivävaatteet ovat riittävät vieraillessa. Ulkovaatteet voi jättää lippuluukun läheisyydessä sijaitsevaan itsepalvelunarikkaamme.

Voinko ottaa kuvia joulupukista ja tontuista omalla kamerallani?

Tottakai! Voit ottaa SantaParkissa niin paljon kuvia, kuin tahdot. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa valokuvaaja-tonttumme ottama printattu kuva sinusta ja joulupukista.

 

Ovatko lemmikit sallittuja santaparkissa?

Vaikka kuinka rakastammekin kaikkia eläinystäviämme, emme kuitenkaan päästä heitä sisään luolaan. Mikäli sinulla on opaskoira, toivotamme sen kuitenkin lämpimästi tervetulleeksi kanssasi SantaParkiin.

 

Onko santaparkissa tupakointitilaa?

Tupakointi on kiellettyä SantaParkin sisätiloissa.

 

Onko santaparkissa ensiapupistettä?

Kyllä, vahinkotilanteissa saat tarvittaessa ensiapua SantaParkissa. Vahingon sattuessa ota ystävällisesti yhteyttä lähimpään tonttuumme.

 

Onko liikuntarajoitteet otettu huomioon santaparkissa?

SantaParkissa on leveät käytävät, tasaiset lattia ja saniteettitilamme tilavat, ja niihin on helppo liikkua. Lähes kaikkiin aktiviteetteihimme on esteetön pääsy, ja iloiset tonttumme ovat aina valmiita avustamaan tarvittaessa.

SantaParkiin saapuessanne voit jättää kanssavierailijasi SantaParkin pääoven eteen ja samoin hakea heidät sieltä vierailun päätteeksi. Autosi voi olla parkkeerattuna pihan alaosan isolla parkkipaikalla vierailun ajan.

 

Onko SantaParkissa lastenhoitohuonetta?

Kyllä, SantaParkissa on kaksi lastenhoitohuonetta, yksi lippuluukun läheisyydessä ja yksi Kauppakujalla.

 

Kuinka ruoka-aineallergiat on otettu huomioon kota-kahvilassa?

Sen lisäksi, että tarjolla on valikoima gluteenittomia sekä maidottomia tuotteita, Kota-kahvilasta löydät myös maittavia herkkuja, jotka eivä sisällä kananmunia tai pähkinöitä. Lounaalla on myös aina saatavilla kasvisvaihtoehto.

 

Onko SantaParkissa majoitustoimintaa?

Voit majoittua Arctic TreeHouse hotelissa, joka on SantaParkin välittömässä yhteydessä. Olet myös lämpimästi tervetullut vierailemaan Rakas Ravintolassa, jonka löydät hotellin päärakennuksesta.