Sijainti ja
saavutettavuus

 

Sijaintimme

Santapark Arctic World

Vierailijat
Tarvantie 1, 96930, Napapiiri

Postiosoite
Luolakuja, 96910, Rovaniemi

SantaPark on jouluinen teemapuisto, joka sijaitsee Rovaniemellä, Napapiirillä.

Saapuminen
Rovaniemen keskustasta

Matkaa SantaParkiin kertyy lentokentältä 2 km ja 7 km Rovaniemen keskustasta. Santa Claus Bus operoi Rovaniemen keskustan ja Joulupukin Pajakylän välillä pysähtyen myös SantaParkissa. Voit ostaa lipun suoraan kuljettajalta maksukorteilla tai käteisellä.
Myös Rovaniemen paikallisliikenteen bussi (linja 8) operoi keskustan ja Joulupukin Pajakylän väliä. Lisää tietoa Rovaniemen paikallisliikenteen sivuilta. 

Mikäli saavutte SantaParkiin autolla, tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman pysäköinnin.

Rovaniemi sijaitsee noin 800 km Helsingistä pohjoiseen. Rovaniemelle pääset hyvin niin autolla, lentokoneella kuin junallakin.

Majoitus

Suosittelemme lämpimästi majoitukseksi SantaParkin vierailusi yhteyteen Arctic TreeHouse Hotelia. Arctic TreeHouse Hotel on ainutlaatuinen yhdistelmä ylellistä mukavuutta arktisen luonnon keskellä, lappilaisia perinteitä ja modernia skandinaavista muotoilua Rovaniemen parhaiden joulukohteiden SantaParkin ja Joulupukin Pajakylän läheisyydessä.

SantaPark ja Arctic TreeHouse Hotel sijaitsevat käytännössä saman pihan piirissä, eikä hotellin päärakennuksesta ole kuin n. 100 metrin matkan luolan etuovelle. Tervetuloa Napapiirille, unohtumaton majoituselämys odottaa sinua! Arctic TreeHouse Hotelin lisäksi löydät Rovaniemen kaupungin alueelta useita eri majoitusvaihtoehtoja.

 

Arctic TreeHouse sviitti parivuoteella ja näkymällä metsään.

Esteettömyys

SantaParkin leveiden käytävien, tasaisten lattioiden sekä tilavien saniteettitilojen ansiosta joulupukin kotiluola on helppokulkuinen myös liikuntarajoitteiselle. Lähes jokaiseen aktiviteettiin on esteetön kulku ja ystävälliset Tonttumme ovat aina valmiita mielellään avustamaan siirtymisissä mikäli siihen on tarvetta.

SantaParkin etuoven edustalta löytyy ajoneuvoille henkilöiden jättö- sekä hakupaikka, mikä helpottaa luolaan saapumista. Auton voi pysäköidä vierailun ajaksi SantaParkin alapihalla sijaitsevalle parkkipaikalle.

Pyörätuoleja ja lastenrattaita (rattaat 30€ pantti / päivä) voi lainata SantaParkista ja ravintola-alueelta löytyy lastentuoleja. Saniteettitiloistamme löydät myös lastenhoitotilat. Opaskoirat ovat tervetulleita vierailulle omistajiensa kanssa.

SantaParkin VEP Paketti

A-luokan liput SantaParkiin? Valitse kaikenkattava VEP Pakettimme ja ota ilo irti joulun taiasta SantaParkissa! VEP Paketilla saat sisäänpääsyn lisäksi muun muassa joululahjat joulupukilta koko perheelle, diplomit Napapiirin alituksesta, herkullisia yllätyksiä Piparimuorilta ja paljon muuta!

Osta nyt