Elämykset

Hilpeän hauskat tonttumme yhdessä joulupukin kanssa kutsuvat sinut kotiluolaansa SantaParkiin! Ota mukaan perheesi, ystäväsi tai mielitiettysi viettämään hulvatonta päivää viihdyttävien aktiviteettien parissa – ja mikä parasta, jos et saanut tarpeeksesi yhdestä vierailusta, olet aina tervetullut uudestaan myös seuraavana päivänä! SantaParkin sisäänpääsylippu on voimassa aina kaksi peräkkäistä päivää. Sukella jouluntaian maailmaan ja tule luomaan unohtumattomia kokemuksia kanssamme!

Kaikki SantaParkin nähtävyydet ovat saatavilla sisäänpääsylipun hinnalla, eikä sinun tarvitse tehdä ennakkovarauksia mihinkään näistä.

Tonttukoulu

Tervetuloa Professori Tonttujemme mukaan oppimaan tonttujen tärkeistä salaisuuksista ja taidoista, kuten ikkunoista kurkistelusta sekä kiltteyden tärkeydestä. Tonttukoulun löydät SantaParkin hupitunnelista muutaman metrin päästä Taikajunasta ja joulupukin toimistosta. Tonttukoulun suoritettuasi saat vielä mukaan ihka oikean tonttukouludiplomin sekä tonttuharjoittelijan hatun!

Joulupukin toimisto

Vieraile joulupukin luona hänen toimistossaan ja pääset kuiskaamaan rakkaimman joululahjatoiveesi suoraan hänen korvaansa. Joulupukin tapaaminen on aina yksityinen vain sinulle ja läheisellesi, ja olet tervetullut ottamaan tietenkin myös valokuvia tapaamisestanne. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa Valokuvaaja Tonttumme ottama virallinen kuva A4:n kokoisena printtinä muistoksi tunnelmallisesta vierailustasi.

Postitoimisto

Tiesitkö, että maailman jokaisen lapsen Joulupukin kirjeiden käsittely vaatii aivan erityistä tonttutaikaa? Postitoimiston tontut kertovat siitä sinulle mielellään lisää samalla esitellessään upeaa ja ainutlaatuista kirjeidenlajittelukoneistoaan! Postitoimistossa voit myös lähettää lomaterveiset perheellesi ja tuttavillesi kotiin.

Tonttujen taikashow

Lahjakkaat Akrobatia Tontut ovat suunnitelleet jotain todella erityistä sinua varten! Maagisen hauska Tonttujen Taikashow esitetään 3–4 kertaa päivässä SantaParkin päälavalla Kota-kahvilan yhteydessä. Saat tietoa esitysten aikatauluista saapuessasi SantaParkiin.

Tonttujen Taikashowssa sinua viihdytetään akrobatialla, huumorilla sekä taialla! Äidinkielelläsi tai iälläsi ei ole merkitystä esityksen ymmärrettävyyden kannalta, nämä tontut puhuvat jokaikisen katsojansa kieltä! Samalla voit vaikka nautiskella maittavan lounaan SantaParkin Kota-kahvilassa.

Tonttujen puuhariihi

Olet ehkä jo huomannut, että tonttumme suorastaan rakastavat kaikenlaisia jouluaskarteluja! Astu sisään viihtyisään Puuhariiheemme, jossa tontut rohkaisevat sinua päästämään sisäisen taiteilijasi valloilleen ja luomaan oman jouluaiheisen mestariteoksesi! Voit joko ottaa luomuksesi mukaan kotiin, tai jättää jälkesi joulupukin kotiluolaan ripustamalla sen koristeeksi Puuhariihen seinälle.

Napapiirin alitus

Voit ylittää Napapiirin rajan useasta eri kohtaa maanpinnalla, mutta SantaPark on maailman ainoa paikka, jossa voit alittaa sen! Siispä astu sisään Jääprinsessan valtakuntaan ja tunne huurteisen viileä ilma kasvoillasi toivottaen sinut tervetulleeksi pohjoiseen! Voit myös halutessasi ostaa virallisen diplomin Napapiirin alituksesta mukaasi.

Piparila

Piparilassa tuoksuu ja tuntuu joululta Piparimuorin paistellessa maistuvia jouluisia herkkujamme piparkakkuja. Kotoisa tunnelma kutsuu sinut nauttimaan kupillisen kuumaa glögiä, jonka lomassa pääset tietenkin koristelemaan oman piparkakkusi! Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä voit ostaa vielä mukaasi herkullisia makeisia joko itsellesi tai tuliaiseksi tärkeimmillesi.

Taikajuna

Hyppää hauskan Taikajunan kyytiin ja matkaa tonttujen maailmoiden läpi! Mikä mukavampaa, kuin istahtaa hetkeksi kiireettömästi aloillesi ja antaa junanvaunun kuljettaa sinut tutustumaan tonttujen askareisiin. Taikajuna sopii koko perheelle vauvasta vaariin, ja mikä parasta, voit ajella sillä niin monta kertaa kuin haluat!

Lelupajan kauppa

Tervetuloa ostoksille tonttujen kanssa! Nykäise tonttua hihasta, ja he ovat aina valmiita kertoilemaan tarinoita lelupajan touhuista ja viihdyttämään sinua ostostesi ajan. Pehmoisen pörröisiä unileluja, maailman kauneimpia joulukoristeita ja perinteisempiä lappilaistyylisiä matkamuistoja – SantaParkin kauppakujalta löydät jokaiselle jotain!

Osta pääsyliput

Iloiset tontut ja Joulupukki haluavat kutsua sinut kotiluolaansa SantaParkiin.

Osta liput