Ravintolat ja kaupat

SantaParkin Kota-kahvila

Kota-kahvilasta löydät niin makeat kuin suolaisetkin naposteltavat, sekä maittavan lounaan klo 11:00-15:00 päivittäin. Lounaan voi ostaa etukäteen nettikaupastamme tai paikan päältä SantaParkista. Kahvila sijaitsee SantaParkin keskusaukiolla päälavan vieressä, joten voit vaikka nautiskella Tonttujen Taikashowsta samalla kun saat mahallesi täytettä!

Piparila

Piparilassa tuoksuu ja tuntuu joululta Piparimuorin paistellessa maistuvia jouluisia herkkujamme piparkakkuja. Kotoisa tunnelma kutsuu sinut nauttimaan kupillisen kuumaa glögiä, jonka lomassa pääset tietenkin koristelemaan oman piparkakkusi! Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä voit ostaa vielä mukaasi herkullisia makeisia joko itsellesi tai tuliaiseksi tärkeimmillesi.

Rakas Ravintola

Arctic TreeHouse Hotelin päärakennuksessa sijaitseva maisemaravintola Rakas hurmaa ainutlaatuisella tunnelmallaan ja paikallisiin raaka-aineisiin nojaavalla modernilla menullaan. Rakkaan viettelevän takkatulen äärellä ja käpylamppujen alla herkulliset maut nostavat sinut hetkeksi arjen yläpuolelle.

Varaa pöytä

Lelupajan Kauppakuja

Tervetuloa ostoksille tonttujen kanssa! Nykäise tonttua hihasta, ja he ovat aina valmiita kertoilemaan tarinoita lelupajan touhuista ja viihdyttämään sinua ostostesi ajan. Lelupajan ja Jääprinsessan Kauppakujalta löydät kauneimmat joulukoristeet, pehmoisen pörröiset lelut lapsille, ja miksei aikuisillekin, sekä valikoiman perinteisempiä lappihenkisiä matkamuistoja sinulle tai vaikka tuliaisiksi kotona odottavalle läheisellesi. Postitoimistosta löydät värikkäät kortit ja Piparilasta puolestaan herkulliset syötävät kotiinviemisiksi – SantaParkista löydät jokaiselle jotain!