Safe Christmas Fairytale – Turvallisia elämyksiä

HYPPÄÄ MUKAAN SATUMAISEEN SEIKKAILUUN LUOTTAVAISIN MIELIN!

Tarjoamme SantaParkin tiloissa turvallisia jouluelämyksiä.

Olemme huomioineet asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuuden monin eri tavoin. Joulupukin kotiluolasta löytyy lukuisia käsidesipisteitä sekä käsienpesupaikkoja. Olethan vastuullinen ja tulet vain terveenä SantaParkin elämysten maailmaan.

ME HUOLEHDIMME SINUSTA

Koko henkilökuntamme on koulutettu hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin turvallisen elämysvierailun varmistamiseksi. Teemme parhaamme, jotta SantaPark-vierailusi olisi terveysturvallinen.

  • Teemme parhaamme, jotta vierailusi SantaParkissa olisi turvallinen. Henkilökuntamme on koulutettu hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin, jotta voit nauttia turvallisesta vierailusta.
  • Turvallisuussyistä sekä rakkaudesta kaikkia vierailijoitamme kohtaan joulupukki ei saa kätellä tai halata, vaikka hän mielellään tekisi niin.
  • Olemme tehostaneet koko luolan siisteyden ylläpitämistä sekä puhtaanilmanvaihtoa.

Huomioithan ystävällisesti, että esitellyt toimenpiteet perustuvat Suomen hallituksen sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeisiin, joita tarkennetaan Visit Finlandin ja MaRan tuottamilla alakohtaisilla suosituksilla ja ohjeistuksilla. Lisäksi konsultoimme Lapin keskussairaalaa aluekohtaisten päivitettyjen ohjeiden osalta. Koska nämä ohjeet ja neuvot muuttuvat jatkuvasti, tarkistamme ja päivitämme välittömästi sisäisiä toimintatapojamme ja ohjeistustamme. Yllä mainitut tiedot voivat siksi muuttua ilman ennakkoilmoitusta